>>
 
 
 
 
 

logo

 
 
 
 

E-cigibolt Facebook

 
 

Akciók

 
 

Ha azon gondolkodik, hogy elektromos cigarettát vásárolna, de nem tudja eldönteni, hogy melyik lenne jobb az Ön számára, segítünk dönteni a saját tapasztalataink alapján.


Az elektromos cigaretta fő összetevői: akkumulátor, porlasztó, utántöltő folyadék.
Akkumulátor: Az akkumulátorok kapacitását mAh-ban határozzuk meg. Minél nagyobb ez a szám, várhatóan annál tovább tudjuk használni egy teljes feltöltéssel. Ezért, Ha Ön gyenge dohányos, (napi 10 szál alatt), akkor elegendő kisebb kapacitású akkumulátorral szerelt e-cigit vásárolnia, vagyis Önnek a 650 mAh lehet a megfelelő.
Ha Ön közepesen erős dohányos, (napi 10-15 szál) akkor célszerű 1100 mAh kapacitású akkumulátort választani.
Ha Ön erős dohányos, (napi egy doboz, vagy több) akkor az 1100-as vagy annál nagyobb kapacitású lesz a megfelelő. 
Az EGO szabványú akkumulátorok (650, 1100 mAh...) nagy előnye, hogy szinte az összes forgalomban lévő porlasztóval használható.
Porlasztó: A porlasztóba töltjük az e-liquidet, utántöltő folyadékot. Ebben az eszközben kerül elporlasztásra a folyadék. Kezdőknek az integrált porlasztókat ajánljuk, mert egyszerű a használatuk, könnyű a karbantartásuk. Ezek például a Helix V3, V2, Alsó kazános porlasztók. (Az integrált porlasztók egyben vannak a folyadék tartállyal.)
Folyadék választás: Célszerű először a cigarettánkhoz közeli ízt választani (dohány, mentol...). Ahhoz, hogy össze álljon az elektromos cigarettánk, szükségünk van még töltőre is. Választhat csak USB töltőt, vagy ha konnektorból is szeretné tölteni, akkor egy hálózati adaptert is.
Költségszámolás: Vegyünk alapul egy olyan személyt, aki napi egy doboz cigarettát elszív.A cigaretta átlagára legyen 1000.-Ft, nyilván lehet ennél olcsóbban és drágábban is venni.A dohányzási költség 30 000.-Ft/hó. Ha elektromos cigarettát használ, akkor a fentieknek megfelelően (számoljunk egy drágább készlettel) 1100 mAh szimpla készlet ára 7000.-Ft
Egy hónapban használjon el az illető 5x10ml utántöltő folyadékot(790/db).
Így az első hónapban a költség: 10950.-Ft. A következő hónapokban vegyen az illető havonta egy porlasztót (1500.-Ft átlag), vagy 1-2 kazánrészt (600.-Ft/db) és 5 db utántöltő folyadékot. Ekkor a költség: 4550.-Ft.-tól 5450.-Ft-ig Mindenki láthatja a különbséget a 30 000.-Ft/ és kb.6000.-Ft/hó között.
Tippek, tanácsok: Fontos tudnia, hogy az e-cigi sem egészséges. Semmi nem egészséges, amit a tüdejébe szív, a levegőn kívül. Ha Ön képes leszokni a dohányzásról segédeszköz nélkül, akkor ne vásároljon e-cigit. Ha Ön nem dohányzik, ne használjon elektromos cigarettát. Az elektromos cigit egy remek terméknek tartjuk, azonban a vásárlóink kis része mégsem tud átállni, ezért azt javasoljuk, hogy ne költsön egyszerre nagy összeget rá. Így ha esetleg nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor nem fog több 10 000.-Ft a polcon heverni. Ha Önnek bevált a termék, célszerű mindenből egy tartalékot tartania. Elég kellemetlen, ha használat közben valami tönkre megy és ismét a hagyományos cigihez kell nyúlni hirtelen. A porlasztókat ha karban tartja és takarítja tovább fog működni. A porlasztók nem tartoznak a tartós fogyasztási cikkek közé, ezért nincs rájuk garancia. Fontos a tartalék. Az akkumulátor közép érintkezőjét minden töltőre csatlakozás előtt egy papírtörlővel törölje tisztára. Ott is lecsapódhat a porlasztóból kondenz, és ha ez összegyűlik, zárlatot okoz és az eszköz meghibásodik. Ebben az esetben elveszíti a garanciát is. Az elektromos cigarettát sok olyan helyen használhatjuk, ahol tilos a dohányzás, azonban az udvariasság kedvéért kérdezzük meg, hogy használhatjuk e, ha kell mutassuk meg, hogy ez nem cigaretta. Mi azt tapasztaltuk, hogy értékelik a gesztust és engedni fogják. Ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre.

 
 

FONTOS INFORMÁCIÓK

2016.04.29-től webáruházunk üzemeltetését átvette a Plus Point s.r.o. partnercégünk! Rendelést leadni a http://nosmoke.sk oldalon lehetséges! Rendelésüket kérjük a megjelölt oldalon adják le. Köszönjük a megértést!

 
 
 
 
 
[ ]
^