>>
 
 
 
 
 

logo

 
 
 
 

E-cigibolt Facebook

 
 

Akciók

 
 

Kedves Vásárlóink!

2016.04.29-től webáruházunk üzemeltetését átvette a Plus Point s.r.o. partnercégünk! Rendelést leadni a http://nosmoke.sk oldalon lehetséges! Rendelésüket kérjük a megjelölt oldalon adják le. Köszönjük a megértést!

 

Az elektromos cigaretta, kevésbé káros- és sokkal olcsóbb alternatívája a dohányzásnak.

 Miért is érdemes elektromos cigarettára váltani?

- Nem olyan káros, mint a rendes cigaretta
- Sokkal olcsóbb:
Költségszámolás: Vegyünk alapul egy olyan személyt, aki napi egy doboz cigarettát elszív.
A cigaretta átlagára legyen 1000.-Ft, nyilván lehet ennél olcsóbban és drágábban is venni.
A dohányzási költség 30 000.-Ft/hó
Ha elektromos cigarettát használ, akkor a fentieknek megfelelően (számoljunk egy drágább készlettel) 1100 mAh szimpla készlet ára 7000.-Ft
Egy hónapban használjon el az illető 5x10ml utántöltő folyadékot(790/db).
Így az első hónapban a költség: 10950.-Ft.
A következő hónapokban vegyen az illető havonta egy porlasztót (1500.-Ft átlag), vagy 1-2 kazánrészt (600.-Ft/db) és 5 db utántöltő folyadékot. Ekkor a költség: 4550.-Ft.-tól 5450.-Ft-ig Mindenki láthatja a különbséget a 30 000.-Ft/ és a kb. 6000.-Ft/hó között.
- Nem büdös, nincs füst, csak gőz, ami nem irritálja a nemdohányzókat
- Szabadabban használható, utazás közben, szórakozóhelyen......
-Rendkívül széles ízválaszték az utántöltő folyadékok között, így mindenki megtalálja a magának megfelelő ízt (dohány, mentol, gyümölcs...)
- Igaz, hogy ezek a készülékek nem hasonlítanak az igazi cigarettához, de hatásukban, (gondolok itt íz és gőz) tökéletesen visszaadják a cigarettázás élményét

Miből is áll az elektromos cigaretta?

Az elektromos cigaretta, áll egy akkumulátorból (650 mAh-2600 mAh), ami ugyanúgy le tud merülni, mint egy mobiltelefon, és áll egy porlasztóból, ami a felső része, ebbe kell a folyadékot beletölteni. Az általunk forgalmazott elektromos cigaretták nyomógombos készülékek, szívás ideje alatt nyomni kell a gombot. Az akkumulátort tudjuk tölteni usb eszközről és hálózatról is. Általában nyomon követhető az akkumulátor töltöttsége (típus függő), a nyomógomb háromféle színnel világít (zöld-teljes töltöttség, sárga-közepes töltöttség, piros-alacsony töltöttség) A porlasztóban található a kazánrész, ami üvegszálas, vagy vatelines, vagy mindkettő. A kazánrésznek a feladata, hogy a folyadékot gőzzé alakítsa, elporlassza. Ez a rész egy idő után elhasználódik (égett ízű a folyadék, nincs megszokott gőzmennyiség), akkor cserélni kell. Nem az egész porlasztót, hanem csak a kazánrészét.

Kinek milyen készüléket ajánlunk?

Aki erős dohányos (napi 1 doboz, vagy több), annak mindenképpen érdemes a nagyobb kapacitású akkumulátorral felszerelt elektromos cigarettát választania. (1100 mAh)
Aki gyenge dohányos ( napi fél doboz, vagy annyi sem), annak elég a kisebb akkumulátor is (650 mAh)
Azért fontos, hogy a dohányzási szokásainknak megfelelően válasszunk, mert ha nem így döntünk, és erős dohányosként kisebb kapacitású akkumulátort használunk, ami nem fogja bírni a terhelést és lemerül fél nap alatt, akkor jön a csalódottság.
Természetesen boltjainkban Mindenkinek a megfelelő elektromos cigarettát ajánljuk és mellé hasznos tanácsokkal is ellátjuk.

 

 
 
 

FONTOS INFORMÁCIÓK

2016.04.29-től webáruházunk üzemeltetését átvette a Plus Point s.r.o. partnercégünk! Rendelést leadni a http://nosmoke.sk oldalon lehetséges! Rendelésüket kérjük a megjelölt oldalon adják le. Köszönjük a megértést!

 
 
 
 
 
[ ]
^