>>
 
 
 
 
 

logo

 
 
 
 

E-cigibolt Facebook

 
 

Akciók

 
 

Feltöltés folyadékkal:

Távolítsa el a szipkát (csavarja ki, majd húzza - porlasztó függő). Az utántöltő folyadékot rázza fel,mielött kinyitná! Enyhén megdöntve a porlasztót, folyassa le a folyadékot a porlasztó falán, az üvegszál aljáig. Ügyeljen rá, hogy a porlasztó közepébe (a légzőnyílásba) ne kerüljön folyadék. Ha mégis kerül, visszatéve a szipkát ki kell belőle fújni. Első alkalommal fordítsa fejjel lefelé, hogy az üvegszál kellően átnedvesedjen. 1 perc után csavaró mozdulattal helyezze a porlasztót az akkumulátorra, ekkor kész a használatra.(Erről Video a Webáruház Video Suli Menüjében) Ha a folyadék az alsó harmadra csökken, töltsön rá folyadékot. Használat közben többször döntse meg, hogy mindig elegendő folyadék legyen az üvegszálon.

Kazánrész tisztítása vagy cseréje: (ha nincs kellő füstmennyiség és torokhatás, vagy égett ízt érez)

1. Mosás: ioncserélt, meleg (kb. 50 fokos) vízben mártogatva (citrompótló jó íz eltüntetésre). 2. Kiégetés: akkumulátoron izzítással, a porlasztó elhalkulásáig 

 
 

FONTOS INFORMÁCIÓK

2016.04.29-től webáruházunk üzemeltetését átvette a Plus Point s.r.o. partnercégünk! Rendelést leadni a http://nosmoke.sk oldalon lehetséges! Rendelésüket kérjük a megjelölt oldalon adják le. Köszönjük a megértést!

 
 
 
 
 
[ ]
^