>>
 
 
 
 
 

logo

 
 
 
 

E-cigibolt Facebook

 
 

Akciók

 
 

Szívjon a patronba, közben nyomja meg az akkumulátoron lévő gombot. Tartsa nyomva a szívás időtartama alatt. A szívás abbahagyásakor engedje el az akkumulátoron lévő gombot. Az akkumulátor töltöttségi szint jelzővel rendelkezik, a nyomógombja három színnel világít.

     Zöld: teljes töltöttségi szint
     Sárga: közepes töltöttségi szint
     Piros: alacsony töltöttségi szint

Az akkumulátort le tudjuk zárni a gomb háromszori gyors megnyomásával, ugyanígy vissza is tudjuk kapcsolni!!!!

Ha lemerült az akkumulátor, típus függvényében a következőket tapasztalhatja: a cigaretta elején található nyomógomb pirosan villog, nincs gőzképződés.

Az akkumulátor töltése: Minden esetben, mielőtt a töltőhöz csatlakoztatja az akkumulátort, törölje szárazra az akkumulátor csatlakozóját. Töltéskor mindig először az akkumulátort csavarja be a töltőbe, aztán csatlakoztassa a töltőt a 220V–os hálózatra, vagy egy USB-s eszközhöz. Ajánlott 220V-os hálózaton tölteni, mivel ha más elektronikai eszközről töltjük tovább tart az akkumulátor töltése.

Tilos: lógatva tölteni, mivel így az USB töltő vezetéke rövid időn belül tőben eltörik! Így a garancia érvényét veszti.

Hibalehetőségek: Webáruház garancia menüjében!

 
 

FONTOS INFORMÁCIÓK

2016.04.29-től webáruházunk üzemeltetését átvette a Plus Point s.r.o. partnercégünk! Rendelést leadni a http://nosmoke.sk oldalon lehetséges! Rendelésüket kérjük a megjelölt oldalon adják le. Köszönjük a megértést!

 
 
 
 
 
[ ]
^