>>
 
 
 
 
 

logo

 
 
 
 

E-cigibolt Facebook

 
 

Akciók

 
 

Feltöltés folyadékkal:

Fordítsa a porlasztót fejjel lefelé, vagyis a szipka rész lefelé nézzen. Csavarja le a porlasztó alját, a recés menetnél fogva. Az üveg falán folyassa le a folyadékot úgy , hogy a középső csőbe ne kerüljön folyadék. Addig kell tölteni, hogy a csövecskét ne lepje el. Csavarja vissza a porlasztó menetes alját, és állítsa a talpára.

Beüzemelés: miután először feltöltöttük folyadékkal , célszerű kicsit állni hagyni, vagy izzítás nélkül pár slukkot beleszívni!

Ne használja kevés folyadékkal, vagy folyadék nélkül!

Feltöltés folyadékkal:

Távolítsa el a szipkát (csavarja ki, majd húzza - porlasztó függő). Az utántöltő folyadékot rázza fel,mielött kinyitná! Enyhén megdöntve a porlasztót, folyassa le a folyadékot a porlasztó falán, az üvegszál aljáig. Ügyeljen rá, hogy a porlasztó közepébe (a légzőnyílásba) ne kerüljön folyadék. Ha mégis kerül, visszatéve a szipkát ki kell belőle fújni. Első alkalommal fordítsa fejjel lefelé, hogy az üvegszál kellően átnedvesedjen. 1 perc után csavaró mozdulattal helyezze a porlasztót az akkumulátorra, ekkor kész a használatra.(Erről Video a Webáruház Video Suli Menüjében) Ha a folyadék az alsó harmadra csökken, töltsön rá folyadékot. Használat közben többször döntse meg, hogy mindig elegendő folyadék legyen az üvegszálon.

Kazánrész tisztítása vagy cseréje: (ha nincs kellő füstmennyiség és torokhatás, vagy égett ízt érez)

1. Mosás: ioncserélt, meleg (kb. 50 fokos) vízben mártogatva (citrompótló jó íz eltüntetésre). 2. Kiégetés: akkumulátoron izzítással, a porlasztó elhalkulásáig 

Fordítsa a porlasztót fejjel lefelé, vagyis a szipka rész lefelé nézzen. Csavarja le a porlasztó alját a recés menetnél fogva. Az üveg falán folyassa le a folyadékot úgy, hogy a középső csőbe ne kerüljön folyadék! Ügyelni kell arra, hogy a csövecskét ne lepje el. Csavarja vissza a porlasztó menetes alját és állítsa a talpára.
Első feltöltésnél, mielőtt az akkumulátorra helyezné, hagyja állni pár percig.
Ne használja kevés folyadékkal, vagy folyadék nélkül!


Szívjon a patronba, közben nyomja meg az akkumulátoron lévő gombot. Tartsa nyomva a szívás időtartama alatt. A szívás abbahagyásakor engedje el az akkumulátoron lévő gombot. Az akkumulátor töltöttségi szint jelzővel rendelkezik, a nyomógombja három színnel világít.

     Zöld: teljes töltöttségi szint
     Sárga: közepes töltöttségi szint
     Piros: alacsony töltöttségi szint

Az akkumulátort le tudjuk zárni a gomb háromszori gyors megnyomásával, ugyanígy vissza is tudjuk kapcsolni!!!!

Ha lemerült az akkumulátor, típus függvényében a következőket tapasztalhatja: a cigaretta elején található nyomógomb pirosan villog, nincs gőzképződés.

Az akkumulátor töltése: Minden esetben, mielőtt a töltőhöz csatlakoztatja az akkumulátort, törölje szárazra az akkumulátor csatlakozóját. Töltéskor mindig először az akkumulátort csavarja be a töltőbe, aztán csatlakoztassa a töltőt a 220V–os hálózatra, vagy egy USB-s eszközhöz. Ajánlott 220V-os hálózaton tölteni, mivel ha más elektronikai eszközről töltjük tovább tart az akkumulátor töltése.

Tilos: lógatva tölteni, mivel így az USB töltő vezetéke rövid időn belül tőben eltörik! Így a garancia érvényét veszti.

Hibalehetőségek: Webáruház garancia menüjében!

 
 

FONTOS INFORMÁCIÓK

2016.04.29-től webáruházunk üzemeltetését átvette a Plus Point s.r.o. partnercégünk! Rendelést leadni a http://nosmoke.sk oldalon lehetséges! Rendelésüket kérjük a megjelölt oldalon adják le. Köszönjük a megértést!

 
 
 
 
 
[ ]
^