>>
 
 
 
 
 

logo

 
 
 
 

E-cigibolt Facebook

 
 

Akciók

 
 

Szeretnék leszokni a cigarettáról. Megtehetem ez elektromos cigivel?

- Személyes véleményünk az, hogy az elektromos cigaretta teljes mértékben vissza adja a dohányzás élményét, azonban ehhez is akarat erőre van szükség. Mi azt tapasztaltuk, hogy az első hétben még nagyon tud hiányozni a hagyományos cigi, de ezt követően ez a kényszer fokozatosan szűnik.

 

Mennyi E-liquidet (utántöltő folyadékot) fogok elhasználni havonta?

- Ezt sajnos előre senki nem fogja tudni megmondani. Egy erős dohányos hozzávetőlegesen 60-80ml/hó folyadékot fogyaszt. Azonban, ha talál olyan ízt ami nagyon ízlik, akkor ez több is lehet. Persze kevesebb is. Eleinte, amíg keressük a számunkra megfelelő ízű folyadékot, hajlamosabbak vagyunk többet szívni. Célszerű nem túlzásba esni, mert a nikotin méreg!

 

Hány slukk felel meg egy szál hagyományos cigarettának?

- Hozzávetőlegesen 10-12 slukk.


Azt olvastam, hogy az elektromos cigaretta egészséges. Ez valóban így van?

- Sajnos nem. Azonban a hagyományos cigarettával ellentétben, sokkal kevesebb káros anyagot tartalmaz.

 

Hogyan válasszak akkumulátort?

- A mi javaslatunk, hogy Ego akkumulátor mellett döntsön, ha nem ragaszkodik a hagyományos cigaretta formához.

Méretben a legkisebb a 650mAh akkumulátor, mely aktív használat mellett hozzávetőlegesen 7 órát bír. Az 1100 mAh akkumulátor pedig 1,5 napot bírja. Ezek körülbelüli idők, saját tapasztalat alapján. Ha Ön kevésbé erős dohányos, akkor az egy feltöltéssel használható idők kitolódnak.

 

Kezdő vagyok, magam is összeválogathatom a készletem?

- Természetesen igen, sőt szívesen segítünk is. Szüksége lesz egy akkumulátorra, egy usb töltőre, egy porlasztóra. Ezt követően már csak ki kell választania a kedvenc utántöltő folyadékát, és kezdheti a pöfékelést.

 
 

FONTOS INFORMÁCIÓK

2016.04.29-től webáruházunk üzemeltetését átvette a Plus Point s.r.o. partnercégünk! Rendelést leadni a http://nosmoke.sk oldalon lehetséges! Rendelésüket kérjük a megjelölt oldalon adják le. Köszönjük a megértést!

 
 
 
 
 
[ ]
^